Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

Λόγω φόρτου το Δελτίο της προηγούμενης Παρασκευής δεν βγήκε "στον αέρα".

Το νέο ΔΣ έχει αναλάβει καθήκοντα και πυρετωδώς ετοιμάζεται για τις επόμενες δράσεις και εκδηλώσεις για τιις οποίες θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

Σχετικά με τις δραστηριότητες θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

- Οι δραστηριότητες προχωρούν με μεγάλη συμμετοχή για κάποια τμήματα και μικρότερη για κάποια άλλα. 

- Περιμένουμε μεγαλύτερη συμμετοχή στα τμήματα ΣΚΑΚΙ και Εργαστήρι Πηλού. Θα ακολουθήσει και σχετική ενημέρωση με σκοπό να αυξηθούν οι συμμετοχές.

- το θέμα της τακτοποίησης των συνδρομών είναι "ζωτικής" σημασίας για την συνέχεια. Για να αποφευχθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα θα πρέπει να τακτοποιούνται το αργότερο μέσα στην τρίτη εβδομάδα κάθε μήνα.
Ζητώ την προσοχή σας και τη συνέπειά σας διότι υπάρχουν αρκετές οφειλές για το μήνα Οκτώβριο.

- το ωράριο θα πρέπει να τηρείται προκειμένου το επίπεδο των μαθημάτων προπονήσεων να παραμένει υψηλό. Η καθυστερημένη προσέλευση δημιουργεί αναστάτωση και αποσυντονισμό στο τμήμα.

Τέλος, οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί και θέλετε να θέσετε υπ'όψη του ΔΣ μπορείτε να το κάνετε είτε με μήνυμα είτε προφορικά στα μέλη του ΔΣ τις ώρες των δραστηριοτήτων στο σχολείο.

Ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συμμετοχή σας. Ζητώ την υποστήριξή σας, η οποία τη δεδομένη στιγμή είναι η μετάδοση του παραπάνω μηνύματος ώστε να φτάσει και σε εκείνους που δεν έχουν πρόσβαση στη σελίδα.

και όπως πάντα,

...μείνετε "συντονισμένοι"...

Για το ΔΣ
Ραφαήλ Δεσύπρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου