Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ - ΜΕΡΟΣ Β'

Η Τελετή Λήξης των Δραστηριοτήτων μας, έγινε το Σάββατο, με τη βροχή να είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας στη ροή του προγράμματος. 
Οι αθλητές -τριες και - περισσότερο - οι χορευτές-τριες δεν πτοήθηκαν από τη βροχή. Τα προγράμματα εκτελέστηκαν -παρά τη δυσκολία - άψογα και με μεγάλο ενθουσιασμό. 
Οι θεατές ( γονείς, συγγενείς και φίλοι) παρέμειναν καθηλωμένοι στις θέσεις τους. Παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τη συγκινητική προσπάθεια των παιδιών.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων ευχαριστεί θερμά: 

- όλους όσους παρευρέθηκαν στη "γιορτή" και χειροκρότησαν τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

- τους "Δασκάλους" των δραστηριοτήτων (με σειρά εμφάνισης στο πρόγραμμα):
- Εργαστήρι Πηλού: Μαρία Κορακάκη
- Σκάκι: Νατάσα Παγάνογλου
- Μπάσκετ : Μελέτης Ρεντούμης
- Χοροί(παραδοσιακοί/μοντέρνοι) Ελένη Μπέλα

- το Διευθυντή κ.Νίκο Κομματά και όλο το Σύλλογο Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου "Οδυσσέας Ελύτης", για την άψογη συνεργασία και υποστήριξή τους σε κάθε εκδήλωση και δράση του Συλλόγου Γονέων.

- τέλος τους πρωταγωνιστές, τα παιδιά μας, που μας γεμίζουν χαρά και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε...


Να σας θυμίσω, ότι σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 και ώρα 19.30, θα γίνουν ο Μικρός και Μεγάλος Τελικός του μπάσκετ, μαθητών Α' και Β' Δημοτικού - μιας και αναβλήθηκαν λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Θα ακολουθήσει και η απονομή μεταλλίων και επαίνων συμμετοχής.Όσοι ενδιαφέρονται για βίντεο και φωτογραφίες της εκδήλωσης να επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ.


Για το ΔΣ
Ραφαήλ Δεσύπρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου